lauantai 19. huhtikuuta 2014

Samettinen suklaajuustokakku

Teimpäs pitkästä aikaa todella ihanan uuden juustokakkuresepti-löydön, usein kun tulee pyöriteltyä niitä samoja tuttuja hyväksi havaittuja. Repäisin ohjeen jostain lehdestä, mutta sama ohje näytti löytyvän netistä täältä. Näyttää ihan mutakakulta, mutta ainakin omaan makuun oli vielä paljon parempaa ;)



18 kpl Domino Original -keksejä
2 rkl voita sulatettuna
600 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
200 g Marabou Premium 70 % Cocoa -suklaata sulatettuna (käytin tavallista taloussuklaata)
3 munaa

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Murskaa Domino-keksit ja sekoita ne voisulaan. Painele keksiseos irtopohjavuoan (Ø 22–24 cm) pohjalle. Esipaista pohjaa uunissa 10 minuuttia. Sekoita keskenään tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää suklaasula sekä munat joukkoon yksitellen vatkaten. Kaada seos pohjan päälle. Paista noin tunti, kunnes kakku on kypsä. Irrota kakku vuoan
reunoista varovasti veitsellä. Jäähdytä hyvin, mielellään n. 4 tuntia, ennen vuoan irrottamista, koristelua ja tarjoilua.