5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
½ dl kaakaojauhetta
3 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
2 munaa
1 ½ dl sulatettua voita
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa maito, munat
ja voisula. Yhdistä sekoittamalla kaikki kerralla sekaisin. Paista
voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuossa 175 asteessa noin 50 minuuttia.
Kuorrute:
1 rkl voisulaa
1 rkl maitoa
1 tl vaniljasokeria
tomusokeria
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään, lisää tomusokeria kunnes seos on jähmeää mutta vielä levittyvää, valuta hitaasti kakun päälle ja siirrä heti jääkaappiin jähmettymään.
Ooh,pitääpä kokeilla :)! Kiitos.minä tein eilen omena-rusina-kanelikakun,hyvin banaani/hedelmökakun oloinen tuli!
VastaaPoistaTämä on tosiaan vakkari-kakkuni, että helppoudessaan kyllä kokeilemisen arvoinen!
PoistaTämä oli todella hyvä, kiitos!
PoistaMukava kuulla, kiitos kommentista! :)
Poistahelppo ja hyvä
VastaaPoistaMukava kuulla! :)
PoistaKiitos, tuli todella hyvää!
VastaaPoistaEhdottomasti paras ja aina onnistuva kakku. Sopii myös sacher-kakun karvalakkiversioksi,kunhan kostuttaa kunnolla ja antaa vetäytyä rauhassa.
VastaaPoista