torstai 28. maaliskuuta 2013

Persikka-rahkapiirakka


100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

2 dl maitorahkaa
½ dl kermaa
1 muna
sokeria 
säilykepersikan puolikkaita

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna samalla vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. 

Sekoita kulhossa rahka, kerma ja muna, lisää sokeria maun mukaan (noin ½ dl). Kaada pohjan päälle. Leikkaa persikanpuolikkaat viipaleiksi ja asettele täytteen päälle. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.

3 kommenttia:

  1. Todella hyvä ohje
    Onnistui loistavasti ja vein sen tuliaisiksi
    Suosittelen kokeilemaan (:

    VastaaPoista
  2. Tää on maailmanparas ohje :) Ollaan tehty monen monta kertaa.

    VastaaPoista
  3. Edelleen toimiva resepti :)

    VastaaPoista