torstai 28. maaliskuuta 2013
Persikka-rahkapiirakka
100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl maitorahkaa
½ dl kermaa
1 muna
sokeria
säilykepersikan puolikkaita
Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna samalla vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita kulhossa rahka, kerma ja muna, lisää sokeria maun mukaan (noin ½ dl). Kaada pohjan päälle. Leikkaa persikanpuolikkaat viipaleiksi ja asettele täytteen päälle. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Todella hyvä ohje
VastaaPoistaOnnistui loistavasti ja vein sen tuliaisiksi
Suosittelen kokeilemaan (:
Tää on maailmanparas ohje :) Ollaan tehty monen monta kertaa.
VastaaPoistaEdelleen toimiva resepti :)
VastaaPoista