maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pähkinäsuklaa

Me ollaan vietetty ihanan rauhallinen kotoiluviikonloppu, tehty pihahommia ja kahviteltu ystävien kanssa. Makean nälkään tein tällaista suussasulavaa pähkinäsuklaata, vähän Rocky road -tyylisesti. 


200 g taloussuklaata
100 g valkosuklaata
30 g voita
1 dl suolapähkinöitä
rusinoita

Sulata kattilassa suklaat ja voi tasaiseksi massaksi. Vuoraa uunivuoka (noin 15x25 cm) leivinpaperilla ja ripottele vuokaan pähkinät ja rusinoita, kaada päälle suklaamassa ja laita vuoka jähmettymään pakastimeen pariksi tunniksi. Lohko paloiksi ja nauti! Suklaapalat täytyy säilyttää jääkaapissa, jos ei sitten ihan heti syö kaikkea ;)

2 kommenttia:

  1. No huoh :))! Ja noita edellisen postauksen ruisleipiäkin pitäisi kokeilla...

    VastaaPoista