Me ollaan vietetty ihanan rauhallinen kotoiluviikonloppu, tehty pihahommia ja kahviteltu ystävien kanssa. Makean nälkään tein tällaista suussasulavaa pähkinäsuklaata, vähän Rocky road -tyylisesti.
200 g taloussuklaata
100 g valkosuklaata
30 g voita
1 dl suolapähkinöitä
rusinoita
Sulata kattilassa suklaat ja voi
tasaiseksi massaksi. Vuoraa uunivuoka (noin 15x25 cm) leivinpaperilla
ja ripottele vuokaan pähkinät ja rusinoita, kaada päälle suklaamassa ja
laita vuoka jähmettymään pakastimeen pariksi tunniksi. Lohko paloiksi ja
nauti! Suklaapalat täytyy säilyttää jääkaapissa, jos ei sitten ihan
heti syö kaikkea ;)
No huoh :))! Ja noita edellisen postauksen ruisleipiäkin pitäisi kokeilla...
VastaaPoista:) Ehdottomasti ruisleivät testaukseen!
Poista