5 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
3 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
2 munaa
1 ½ dl sulatettua voita
Kuorrutus:
noin 1 rkl maitoa
tomusokeria
Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa maito, munat
ja voisula. Yhdistä sekoittamalla kaikki kerralla sekaisin. Paista
voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuossa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla.
Lisää maidon joukkoon tomusokeria, kunnes seos on sopivan paksu valutettavaksi kakun päälle. Koristele kakku jäähtyneenä, ripottele lopuksi päälle nonparelleja.
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista