1 kg lehtitaikinalevyjä
1 prk Valion makea & tulinen -rahkaa
noin 150 g kinkkua suikaleena
½ sipuli
½ punainen paprika
mustapippuria
1 kananmuna
Ota
lehtitaikinalevyt sulamaan pellille leivinpaperin päälle. Notkista
maustettu rahka kulhossa ja lisää siihen hienoksi suikaloitu kinkku,
pieneksi kuutioitu paprika ja hienonnettu sipuli. Lisää tarvittaessa mausteita. Nosta ruokalusikallinen
kinkkutäytettä puolitetun lehtitaikinalevyn päälle ja taittele
paisteijaksi. Purista kulmat kiinni veteen kostutetuin sormin.
Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa, kunnes
pasteijat ovat saaneet kauniin värin.
Jauhelihaisiin versioihin käytin edellispäivän tortillaillallisesta ylijääneen tacomaustetun jauhelihan, ohjetta voi siis varioida mielen mukaan!
Alkuperäisessä
ohjeessa oli käytetty vain puolen kilon paketti lehtitaikinaa, mutta
täytettä riittää kyllä koko kilolle, ja sitä on silti aivan sopivasti.
Alkuperäinen ohje löytyy täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti