maanantai 6. toukokuuta 2013

Kevättä

Sisällä vihertää herneenversot ja basilikat, ulkona raparperi nostaa päätään mullan alta ja pensaihin ilmestyy silmuja.



Joka kevät pähkäillään samaa asiaa - jatketaanko grillailua vanhalla pallogrillillä vai hankitaanko kaasugrilli... No, nyt vihdoin raaskittiin se kaasugrilli ostaa, ja grilli onkin nyt ollut kuumana harva se ilta! 
Tykkään että grillissä voi valmistaa kerralla koko aterian, eilen grillailtiin kanaa, ja seuraksi folionyyttiin kääräistyjä kasviksia. Tällä kertaa laitettiin vain perunaa ja porkkanaa, ripaus pippuria, suolaa ja kuivattuja yrttejä sekä loraus öljyä. Näitä sitten kypsyteltiin grillissä puolisen tuntia.


Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti