perjantai 17. elokuuta 2012

Mustikkapiirakka


100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1,5 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2-3 dl mustikoita
2 dl kermaviiliä
1 muna
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri, lisää muna samalla vatkaten, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä pohjan päälle mustikat. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada marjojen päälle. Paista 200 asteessa noin 20 - 30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Suloinen kuva & Varmasti hyvää!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan perinteinen mustikkapiirakka on kyllä aina hyvää :)

      Poista