tiistai 6. elokuuta 2013

Porkkanakakku


Ohje täältä.

2 munaa 
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
100 g voita sulatettuna
3 dl porkkanaraastetta
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
Kuorrutus:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g voita
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon hieno porkkanaraaste, voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Rasvaa ja jauhota tasapohjainen n. litran vetoinen kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä 200 asteesssa n. 20-30 min. Jäähdytä. Kumoa kakku vuoasta. Vatkaa kuorrutusaineet kuohkeaksi ja levitä kakun pinnalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti