maanantai 18. marraskuuta 2013

Pinaatti-fetapiirakka


Pyöreä tai suorakaiteen mutoinen piirakkavuoka
Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
1 dl graham-täysjyvävehnäjauhoja
100 g pehmeää voita
1 dl juustoraastetta
3 rkl vettä
Täyte:
100 g tuoretta pinaattia
n. 1 dl fetaa murustettuna
2 dl ruokakermaa
2 munaa
mustapippuria, yrttisuolaa

Nypi pohjan ainekset sekaisin tasaiseksi taikinaksi. Painele voidellun tai leivinpaperilla vuoratun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Silppua pinaattia hiukan pienemmäksi ja kuullota hetken pannulla. Levitä pinaatit ja feta pohjan päälle. Sekoita kulhossa kerma, munat ja mausteet, ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti