maanantai 25. kesäkuuta 2012

Raparperipiirakka


Ihan perusraparperipiirakkaa, mutta silti aika hyvää (ainakin vaniljakastikkeen tai jäätelön kera ;))

100 g voita
1 dl sokeria
1 muna
1 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl grahamjauhoja
1 tl leivinjauhetta
noin 2 dl raparperia pieninä paloina
Täyte:
2 dl kermaviiliä
1 muna
1 tl vaniljasokeria 
½ dl sokeria

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi, lisää muna hyvin vatkaten. Lisä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja painele voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Ripottele päälle raparperinpalat 
Sekoita täytteen ainekset ja kaada piirakan päälle. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti